Caraş-Severin, Romania

OȚELU ROȘU – Un tânăr de 23 de ani a ajuns în arestul IPJ, riscând arestarea preventivă pentru un lung şir de fapte cu iz penal care i-au depăşit cu mult intenţiile.

Potrivit oamenilor legii, şirul infracţional a început în 15 ianuarie, în jurul orei 1.45, când poliţiştii din Oţelu Roşu au fost sesizaţi, prin 112, despre faptul că pe DN 68, la Voislova, a avut loc un accident rutier, soldat cu pagube materiale, iar făptaşul a părăsit locul accidentului. De fapt, autoturismul implicat fusese dat drept furat ceva mai devreme, tot prin 112, de către proprietar, un bărbat din Rusca Montană, care-şi parcase maşina în stradă, în faţa casei.

Oamenii legii au dat de urmele tânărului de 23 de ani, de loc din comuna Zăvoi, care a refuzat testarea cu alcooltestul însă a fost dus la spital, la Oţelu Roşu, unde i-au fost recoltate probe biologice.

„Cu ocazia cercetărilor a fost stabilit faptul că tânărul de 23 de ani a sustras autoturismul care a fost sesizat ca fiind furat de pe raza comunei Rusca Montană, prin forțarea sistemului de închidere și a celui de pornire, și a fost implicat în accidentul rutier de pe raza localității Voislova. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe“, ne informează Poliţia judeţului, tânărul fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ CS.