Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Marţi după-amiază, în Muncitoresc a avut loc un scandal între mai multe persoane. Asta după ce, cu o zi înainte, un scandal similar a fost aplanat de la sine în altă zonă a Reşiţei, incident finalizat cu şase plângeri.

Marţi, la faţa locului s-au deplasat rapid echipaje de poliţişti şi jandarmi. „Pentru aplanarea conflictului au fost executate mai multe focuri de avertisment în plan vertical. Persoanele implicate au fost conduse la sediul poliţiei în vederea audierii, iar unul dintre tineri a fost transportat la spital întrucât a fost rănit în zona feţei”, a precizat agentul principal Ancuţa Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Oamenii legii efectuează cercetări sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa, urmând a fi luate măsurile legale ce se impun. Unii martori susţin că scandalul a pornit între cele două găşti rivale pentru o taxă de protecţie şi care dintre ele este îndrituită să o primească.

Vă reamintim că în zonă au mai existat de-a lungul timpului asemenea evenimente, în cadrul cărora au fost folosite săbii şi chiar pistoale.