Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – După mai multe zile în care nu s-au știut ora și locul de disputare a partidei dintre CSM Reșița și Universitatea Craiova din 16-imile Cupei României, până în acest moment s-a stabilit doar ora. Așadar, miercuri, 25 septembrie, CSM Reșița va juca cu Universitatea Craiova de la ora 18:45, deci tot în nocturnă.

Lucrul interesant este acela că meciul dintre UTA Arad – Dinamo București din aceeași fază a competiției se va disputa pe data de 24 septembrie, de la ora 16:30. Stadionul „Motorul din Arad nu dispune de nocturnă și ora a fost schimbată astfel încât să se joace meciul pe timp de zi.

Foarte probabil, CSM Reșița – Universitatea Craiova se va juca pe unul dintre terenurile din Timișoara, Turnu Severin sau Craiova. De altfel, presa locală din Craiova a anunțat că cele două cluburi s-ar fi înțeles deja ca partida să se joace pe OZN-ul din Bănie, așa cum este supranumită arena craioveană.

Este o mare nedreptate făcută de către Federația Română de Fotbal, dar și de televiziunile care vor transmite meciul, reșițenilor și cărășenilor, care cu siguranță că ar fi umplut până la refuz arena din Valea Domanului.

Ștefan Moraru