Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – În seara de luni, în jurul orei 23.00, pe DN 6, pe centura ocolitoare a Caransebeşului, a avut loc un accident rutier.

Un bărbat de 53 de ani, din municipiu, care conducea spre Orşova, a avut surpriza să se trezească brusc în faţă cu o combină agricolă nesemnalizată corespunzător, izbindu-se de aceasta. Şoferul combinei n-a oprit la faţa locului, continuând să meargă spre Orşova. Oamenii legii au dat de urma sa la doi kilometri distanţă de locul producerii accidentului, conducătorul acesteia, de 38 de ani, din Buchin, explicând că şi-a continuat drumul întrucât n-a simţit impactul dintre combină şi autoturism. Şoferul autoturismului, rănit uşor, a refuzat să fie transportat la spital. Şoferul combinei este acum cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Poliţiştii cărășeni au intervenit la un accident rutier produs în Reşiţa, pe Bulevardul I.L. Caragiale. Potrivit oamenilor legii, un tânăr de 29 de ani, care mergea cu spatele maşinii pe bulevard, nu s-a asigurat corespunzător, lovind o femeie de 27 de ani, care era pe trotuar împreună cu un bebeluş pe care-l căra în cărucior. „Femeia, rănită ușor, a fost transportată la Spitalul Județean din Reșița pentru îngrijiri medicale, nerămânând internată. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă“, ne informează Poliţia Caraș-Severin.