Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a pierdut sâmbătă, 7 septembrie, scor 1-2, meciul din deplasare, cu CS Concordia Chiajna. La pauză a fost 1-0 pentru gazde, prin golul înscris de Alexandru Albu în minutul 17. Același Albu a fost cel care în partea secundă a mărit diferența, 2-0, din minutul 74. Elevii lui Leontin Doană au marcat în minutul 87 prin Cristea, din lovitură liberă.

„Din păcate, este al treilea meci în care jucăm bine și pierdem jocul pe greșeli personale. După cum s-a putut vedea la acest meci, am luat gol din două lovituri libere. La ambele goluri s-a produs aceeași greșeală în defensivă. Am discutat la pauza meciului cu jucătorii acest lucru, dar din păcate, în repriza a doua s-a repetat aceeași greșeală și am pierdut meciul. La acest joc ne-au lipsit patru titulari: Banac, Breșneni, Ehmann și Vasiu, adică cei doi fundași centrali, mijlocașul central și fundașul dreapta. Cei care au intrat și-au făcut destul de bine treaba, doar că la fazele fixe păcătuim și deja este al treilea joc în care nu acumulăm puncte. Pe finalul jocului a lipsit prospețimea, s-a acumulat și o oarecare oboseală. În etapa trecută am jucat în 10 oameni din minutul 25 și acest lucru s-a văzut. Îmi felicit băieții pentru dăruire, din păcate, greșelile personale ne-au costat și la acest meci. Vine meciul din Cupa României cu Politehnica Timișoara și trebuie să vedem ce jucători valizi avem. Probabil vom mai lua și de la juniori. De asemenea, ne așteaptă și în campionat un meci foarte greu, sâmbătă, cu Turris Măgurele. Consider că după cele trei înfrângeri la rând nu este o atmosferă apăsătoare în vestiar. Jocul ne dă speranțe, dar facem prea multe greșeli personale”, a declarat Leontin Doană la finalul jocului.

Antrenorul formației Concordia Chiajna, fostul stelist Laurențiu Diniță, a spus: „A fost un meci foarte greu, am întâlnit o echipă bună, preocupată să joace fotbal. Față de meciul trecut am schimbat patru jucători și cred că încă nu avem omogenitate în primul 11. Sper ca de la meci la meci să creștem, să practicăm un joc bun și să avem rezultate din ce în ce mai bune. Sunt mulțumit de prestația jucătorilor mei, iar promovarea este obiectivul nostru. Sper să stăm cât mai aproape de locurile fruntașe și de la meci la meci să creștem. Vrem să punem presiune pe echipele de pe primele locuri”.

CSM Reșița: Cristian Zimmermann, Marian Musteța, Flavius Vlădia, Călin Cristea, Daniel Vădrariu, Marius Coman, Cristian Danci, Dragoș Săulescu, Cristian Poiană, Emanuel-Andrei Dat și Daniel Ene. Rezerve: Adrian Horvath, Alin Lazăr, Lorenzo Acka, Alexandru Cioablă, Miodrag Velici, Teodor Caragea și Sergiu Rimovecz.

Miercuri, 11 septembrie, rosso-nerii vor juca acasă, de la ora 16:30, în Cupa României cu Politehnica Timișoara.

În etapa a VII-a a Ligii 2, Reșița va întâlni sâmbătă, 14 septembrie, de la ora 11, pe teren propriu, formația Turris-Oltul Turnu Măgurele. Formația din Turnu Măgurele ocupă prima poziție în clasament, cu șase victorii în tot atâtea meciuri jucate.

Ștefan Moraru

FOTO: Miruna Mihancea

VIDEO: Marian Cărăvan