Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița s-a impus sâmbătă, 16 martie, cu 3-1, acasă, împotriva echipei CSM Lugoj, într-un joc din etapa a XVIII-a a Ligii a III-a, Seria a IV-a.

Rosso-nerii au început partida cum nu se putea mai bine, încă din secunda 47 aceștia reușind să deschidă scorul prin Dragoș Săulescu, care a înscris printr-o lovitură de cap. Prima ocazie de gol a Lugojului a venit abia în minutul 15, când Temitope a șutat, iar Zimmermann a respins mingea. După doar patru minute de joc, Ene a obținut un penalty pe care tot el l-a executat, mărind avantajul de pe tabelă al Reșiței. Până la pauză, Breșneni a mai avut ocazie de gol, dar șutul său a trecut puțin pe lângă poarta adversă.

În partea a doua a jocului, Reșița nu a mai reușit atât de des să amenințe poarta adversă, drept urmare, în minutul 64, Onțel a înscris pentru Lugoj și a redus din handicapul de două goluri. Următoarea ocazie notabilă a echipei lui Doană a venit în minutul 75, după ce Vădrariu a șutat din voleu pe lângă poartă. În finalul jocului, Dragoș Săulescu și-a mai trecut încă o dată numele pe lista marcatorilor și a înscris pentru scorul de 3-1 în minutul 88, aducând astfel alte trei puncte prețioase pentru rosso-neri în lupta pentru primul loc.

După acest joc, Reșița a urcat pe locul 2, cu 35 de puncte obținute în 18 partide jucate. Echipa de pe primul loc, Șoimii Lipova, a remizat în deplasare cu Deva, fapt ce a făcut ca CSM Reșița să se apropie la doar patru puncte și poate să înceapă să spere la promovarea în Liga a II-a. Din această serie mai sunt 12 etape de disputat.

CSM Reșița: Zimmermann, Szijj, Bactăr, Vlădia, Vadasis, Breșneni, Săulescu, Vădrariu, Ene, Staicu și Toma. Au mai evoluat pentru reșițeni Musteța, Dalea și Banac.

Următorul meci al elevilor lui Leontin Doană va fi sâmbătă, 23 martie, de la ora 15, în deplasare, cu CS Corvinul Hunedoara.