Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Noul antrenor principal al echipei de seniori a FCM Reşiţa, care activează în Liga a III-a de fotbal, este Roco Sandu, cel care s-a mai aflat pe banca tehnică a acesteia.

A fost soluţia pe care a găsit-o preşedintele grupării din Valea Domanului, Cristian Bobar, după demisia tehnicianului Gheorghe Barbu, dar şi a sa, prezentată administraţiei publice locale.

„Nu puteam să-l refuz pe Cristi Bobar, în situaţia actuală, chiar dacă îi cunosc mai puţin pe majoritatea dintre jucători, ne-a declarat antrenorul Roco Sandu. I-am văzut doar la meciurile din Valea Domanului. Eu sper ca în aceste patru etape, câte au mai rămas până la finalul turului, băieţii se vor mobiliza pentru a acumula cât mai multe puncte. Ei trebuie să se reabiliteze în faţa celor care le-au dat credit. În ce mă priveşte, voi căuta să asigur, din mers, o atmosferă cât mai bună, şi o anumită disciplină tactică, atât cât se va putea. Repet, jucătorii sunt cei care trebuie să iese în scenă. Va fi numai spre binele lor“.