Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Antrenorul Roco Sandu a încheiat prima săptămână pe banca tehnică a echipei CSM Școlar Reșița cu un meci caritabil la Răcășdia. Noul „principal” al rosso-nerilor a tras concluziile după orimele zile de pregătire.

„Am terminat săptămâna de pregătire cu un meci, a fost OK. Băieții au răspuns pozitiv, îi văd montați, îi văd OK din punct de vedere fizic și mental. Urmează o pregătire mai concentrată. Un cantonament la noi la stadion, începând de marți, cu continuare de vineri la Zrenjanin, în Serbia, până miercuri, 9 august. Este perioada de acumulări, sperăm să urcăm de la zi la zi în pregătiri”, a spus Roco Sandu.

În lotul rosso-nerilor am observat și o noutate, de fapt o revenire în Valea Domanului, de această la adevărata echipă de fotbal a Reșiței.Andrei Vaștag s-a înțeles cu conducerea clubului, va face parte din lotul nostru. Este un câștig pentru noi”, a adăugat antrenorul CSM-ului.

Întrebat dacă vor mai apărea noutăți în lot, acesta a precizat: „Deocamdată nu. Doar Iova, un fundaș dreapta venit de la UTA, un junior fost campion, din câte am înțeles. Am fost mulțumit de el în acest meci cu Voința Răcășdia. Din câte am înțeles, mai trebuie să vină doi jucători, dar vom vedea pe parcurs. Sunt mulțumit de toți băieții, am zis chiar de când am preluat echipa că lotul este bun, și au făcut o treabă foarte bună în campionatul trecut”.