Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – După victoria cu 2-0 în fața echipei Gloria Lunca Teuz Cermei, antrenorul rosso-nerilor, Roco Sandu, a declarat faptul că în acest moment contează mai mult punctele obținute decât jocul prestat de echipă.

„A fost un meci greu, cum am mai spus, nu mai există echipe mici. Toate echipele se pregătesc cu câte cinci sau șase antrenamente pe săptămână. Îmi felicit jucătorii pentru efortul depus și sunt bucuros pentru victorie, iar părerea mea este aceea că am jucat destul de bine. Consider că în prima repriză am jucat chiar bine, cu multe centrări în careul advers și cu multe faze de poartă. Este adevărat că după ce am înscris primul gol, ne-am retras puțin. La fel de adevărat este că la acea ocazie mare a jucătorului de la Cermei, portarul Cristian Zimmermann a reușit o intervenție salvatoare. Este foarte bine că după acea fază am reușit să înscriem și golul al doilea, iar apoi ne-am liniștit. Aveam mare nevoie de această victorie, pentru că jucăm cu sabia deasupra capului. Se vede acest lucru în jocul nostru, mai ales prin minutul 30 când jucătorii noștri încercau să înscrie, iar golul nu mai venea. Le-am spus băieților la pauză că golul sigur va veni, dar trebuie să atacăm în continuu. Consider că acest joc l-am meritat să-l câștigăm și ne pregătim pentru meciul următor. În acest moment, punctele sunt mai importante decât jocul, având în vedere că celelalte echipe din fața noastră câștigă meciurile”, a declarat Roco Sandu, antrenorul echipei CSM Școlar Reșița.

Antrenorul Radu Anca, de la Gloria Cermei, a spus după această partidă: „În primul rând vreau să felicit echipa gazdă pentru victorie, iar despre joc nu prea pot să spun multe lucruri. Am venit la Reșița să obținem măcar un punct, am fost conștienți că întâlnim o echipă care are un alt obiectiv decât cel pe care-l avem noi. Gloria Cermei este o echipă mică și cu jucători tineri, cu care încercăm să câștigăm cât mai multe meciuri. Consider că Reșița a câștigat pe merit acest joc, dar m-a deranjat puțin maniera de arbitraj. La faza primului gol s-a acordat un fault care după părerea mea nu a existat, dar asta este, suntem o echipă prea mică pentru acest campionat. Am avut două situații în care am fi putut să înscriem, dar acum nu mai contează acest lucru. N-am reușit să înscriem la acea ocazie mare, iar pe contraatac, am primit al doilea gol”.

Următorul meci din campionat pentru Reșița va fi sâmbătă, 30 septembrie, când va întâlni în deplasare formația FC Hermannstadt II.