Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL – STAREA MUNICIPIULUI – Vedem şi noi ca şi dumneavoastră spitale nesigure, infecții intraspitalicești, elevi fără asistență medicală în școli, cetățeni fără tratamente stomatologice de urgență, bătrâni cu venituri mici, insuficient sprijiniți.

Mai mult, siguranța și ordinea publică sunt asigurate preferențial, în zone și cartiere cu V.I.P.-uri, elevii sunt vulnerabili în școli și în afara lor, droguri există și în orașul nostru, şi bătrâniI sunt agresați în propriile case și în locuri publice. Vedem asta şi într-o simplă plimbare prin cartierele Reşiţei.

De aceea, venim cu PROGRAMUL NOSTRU!

,,Omul TĂU” la Primărie și ,,Echipa TA” vă PROPUN:

Cabinete medicale în toate școlile cu clasele I-VIII, apoi în licee. Cheltuielile de funcționare vor fi asigurate de la buget. Se va înființa un Centru de tratamente stomatologice de urgență. Finanțăm extinderea capacității de cazare a centrelor pentru persoane vârstnice. Dorim creșterea siguranței elevilor în jurul școlilor și a grădinițelor, combaterea consumului de droguri și etnobotanice în rândul tinerilor. Vrem prioritate pentru creșterea siguranței cetățeanului în locurile publice, dar şi înființarea unui adăpost pentru persoane aflate în dificultate temporară. Loviţi corupţia fără JENĂ! Votaţi JENAR la Primăria Reşiţa!