Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – În urmă cu circa trei luni de zile, profesorul Nelu Stoia, unul din foştii vicepreşedinţi ai Clubului Sportiv Muncitoresc Reşiţa, în perioada 1971-1982, a organizat o întâlnire a fotbaliştilor emblematici din Valea Domanului.

Acţiunea s-a dovedit a fi o reuşită, motiv pentru care a decis să mai organizeze o reunire de suflet, cu participarea tuturor foştilor componenţi ai secţiilor clubului care au activat în anii ’60-’70, întâlnire programată pentru luni, 26 octombrie 2015, de la ora 13.30.

„M-am gândit ca, de această dată, să lărgim acţiunea, ne-a declarat prof. Nelu Stoia, stabilit de mai mulţi ani peste hotare. Eu sunt legat de Reşiţa, de clubul Clubul Sportiv Muncitoresc, chiar dacă liceul şi facultatea le-am absolvit la Timişoara. Am activat în Valea Domanului aproape 12 ani şi consider că foştii mari sportivi merită măcar această atenţie, să le oferim posibilitatea să se revadă, în cadrul unei atmosfere destinse. Întâlnirea va avea loc în incinta „Cartierului Francez“, de pe drumul Lupacului. Fiindcă îmi va fi extrem de greu să-i invit personal pe toţi cei care au făcut istorie pentru sportul reşiţean, pentru clubul la care am activat, transmit invitaţia şi prin intermediul cotidianului nostru Jurnal de Caraş-Severin, tuturor care au slujit clubul emblematic al judeţului, în anii 1960-1970, dar şi chiar până în 1980, să ne onoreze cu prezenţa, în limita timpului disponibil. Pe toţi îi aşteptăm cu mult drag şi cu preţuire!“