Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – HC Adrian Petrea – A.H.C. Dunărea Călărași 28-25 (17-12), în Liga Națională de handbal.

Etapa a IV-a ediției 2015/2016 a Ligii Naționale de handbal a programat duminică, 6 septembrie, în Sala Polivalentă din municipiu, o confruntare inedită, între două echipe de valori apropiate, conduse de doi tehnicieni pe care îi leagă multe amintiri. Astfel stând lucrurile, iubitorii handbalului au așteptat să asiste la o partidă spectaculoasă. Componenții celor două formații nu le-au înșelat așteptările, rezultând o dispută de angajament, la finalul căreia impunându-se gruparea care și-a dorit mai mult victoria, Reșița câștigând cu 28-25 (17-12).

Iată ce au declarat la conferința de presă cei doi antrenori. Aihan Omer: „Cred că a fost un meci spectaculos, din toate punctele de vedere. Ţin să felicit echipa gazdă pentru felul cum s-a dăruit. Parcă a avut o viteză în plus, per total, ca și joc. Din punctul nostru de vedere, prea multe nu am de spus. Am avut o discuție cu băieții în vestiar. Este inexplicabil comportamentul lor. Nu că nu au putut mai mult, dar nu au găsit soluții, nu s-au concentrat. Am greșit multe mingi, în condițiile în care avem o formație cu mulți jucători experimentați, cu multe meciuri în picioare. Și acest lucru m-a făcut să am o discuție cu ei. Apoi, poarta noastră nu a fost în forma cea mai bună. Chiar dacă am avut trei portari, niciunul nu s-a încadrat într-o formă sportivă bună. Încă odată, îi felicit pe foștii mei jucători de la Reșița și le urez succes mai departe!“

Adrian Petrea: „În primul rând, vreau să felicit publicul din Reșița care a venit la acest meci pentru atmosfera creată. De asemenea, vreau să-i felicit pe băieții noștri pentru ambiția și dăruirea de care au dat dovadă. Pentru că, după cum cunoșteam echipa Călărașului, îl cunosc pe domnul prof. Aihan Omer, în jocul cu o echipă experimentată nu puteam să facem față decât printr-o dăruire exemplară și determinare în teren. Mă bucur că nu am cedat în momentul în care, oaspeții au revenit, că jucătorii mei au ascultat ce indicații le-am dat. Și sper ca, în continuare, să abordăm la fel și celelalte meciuri“.