Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Elevii lui Gheorghe Cîrlea vor să facă o figură frumoasă la întrecerea de la finalul săptămânii. Până atunci însă, copiii reșițeni au făcut o figură extrem de frumoasă la Danger Superfight, o gală organizată zilele trecute la Timișoara.

Echipa de kickboxing condusă de maestrul Gheorghe Cîrlea a participat cu succes la o competiție organizată în municipiul de pe Bega de Clubul Ginbox Timișoara, și anume Gala Danger Superfight. Alături de antrenorul Gheorghe Cîrlea, sportivii reșițeni au fost însoțiți la competiție și încurajați din colțul ringului de proaspătul deținător al centurii europene WKA, Rusalin Căldăraș, titlu obținut în gala de la finalul lunii ianuarie din Polivalenta reșițeană.

„În cadrul galei de la Timișoara, s-a organizat o întrecere interclub pentru viitori mari campioni, la care au participat 70 de copii de la diferite cluburi din țară: Buziaș, Arad, Drobeta Turnu Severin, Oradea și altele. Echipa noastră a fost formată din cinci sportivi, trei dintre ei au participat la interclub unde au obținut locul 1, astfel: Marius Albiciuc (32 kg, 7 ani), Mihai Rostaș (25 kg, 10 ani), Mădălin Ruță (40 kg, 14 ani). În Gala Danger Superfight au participat doi sportivi: la categoria 60 kg, Sebastian Nechita a câștigat prin accidentarea adversarului și neparticiparea acestuia la luptă, iar la categoria 63,5 kg am oprit lupta lui Beniamin Radu, deoarece acesta venea după o răceală foarte puternică și nu era complet refăcut pentru luptă. Adversarul său, din Republica Moldova, era foarte bine pregătit din toate punctele de vedere. Decizia îmi aparține și nu îmi pare rău, competiții mai sunt, important este să am copiii sănătoși. Sunt foarte mulțumit de tot ce am realizat la această gală de la Timișoara”, a declarat maestrul Gheorghe Cîrlea.

Pentru reșițeni urmează Cupa României de kickboxing, programată pe 11 martie, în stațiunea Băile Herculane.