Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Gimnaștii de la Clubul Sportiv Școlar Reșița s-au întors cu 11 medalii de la Campionatul Național Școlar desfășurat la Buzău.

După foarte mulți ani, o echipă a CSȘ Reșița a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere. Astfel, echipa de juniori III-nivelul 1 a devansat echipele CSS Buzău și CSS Sibiu și a obținut medaliile de aur, în componența Andrei Titi, Albert Ilie, Robert Aioanei, toți antrenați de Robert Bălan, și Mario Popovici, antrenat de Cristian Balinț. Și cea de-a doua echipă reșițeană de la acest nivel s-a prezentat onorabil, ocupând locul 5, în componența Denis Titi, Alexandru Puiu, Alexandru Rădeanu. Pe lângă medalia de aur pe echipe, gimnastul Andrei Titi s-a întors acasă cu alte cinci medalii: argint la individual compus, cal și sărituri, și bronz la inele și bară. La juniori III-nivelul 2, Simion Felix a ocupat locul I la paralele și locul al III-lea la sărituri și inele. La juniori II-nivelul 3, Fabian Panacea a obținut argintul la sol și broznul la inele. La juniori I-nivelul 2, CSS Reșița s-a clasat pe locul 5 la echipe, pe aceeași poziție situându-se și la juniori II-nivelul 3.

„Sunt foarte mulţumit că Reşiţa are din nou o echipă bine sudată, care a reuşit performanţa ca toți cei patru componenţi ai ei, după cele şase aparate, să termine concursul fără ratare, lucru ce dă speranţe că gimnastica reşiţeană are viitor“, a spus antrenorul Robert Bălan. La Școlarele de la Buzău au participat 16 gimnaști reșițeni, însoțiți de antrenorii Robert Bălan, Cristian Balinț, Ghiorghi Rotaru și Alexandru Avram.