Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Muncitorul – Autobergamo Deva 4-6, în primul meci din play-off-ul Ligii I de fotbal în sală.

Calificată în play-off-ul Ligii I de fotbal în sală, încă de la prima participare în acest eșalon, Muncitorul Reșița a dat peste campioana en-titre Autobergamo Deva. Primul meci, desfășurat în Polivalenta reșițeană, în prezența a peste 700 de spectatori, a arătat o echipă a Muncitorului determinată și cu jucători care au luptat până la epuizare în ciuda lotului subțire pe care l-au avut la dispoziție antrenorii Viorel Lolea și Ion Roman.

În absența portarului Vasile Giurcanu, suspendat pentru cumul de cartonașe, în poartă a fost titularizat un jucător de câmp, Alexandru Sturzu, care a avut câteva intervenții bune pe parcursul meciului. Deși au condus cu 1-0, la acest scor refuzându-li-se o lovitură de la șase metri și având o mare ocazie de majorare a scorului, reșițenii s-au văzut conduși cu 5-1, iar la vestiare s-a intrat cu 5-2 pentru Deva.

Diferența s-a refăcut apoi la patru lungimi în debutul reprizei secunde, pentru ca Muncitorul să puncteze de două ori, insuficient însă pentru a mai înclina balanța în favoarea echipei gazdă. Au marcat: C. Doană (min. 6), Bârcean (min. 20), Costescu (min. 27), Breșneni (min. 33), respectiv Obadă (min. 11), R. Lupu (min. 14 și 18), Moț (min. 14), F. Matei (min. 19), C. Matei (min. 22).

„Mulțumesc numerosului public prezent la Sala Polivalentă, la primul meci din istoria echipei noastre în play-off-ul Ligii I de fotbal în sală, a spus antrenorul Viorel Lolea. Țin să mulțumesc și frumoasei noastre galerii, care a fost prezentă la majoritatea meciurilor din deplasare, precum și la toate meciurile de acasă. Avem cea mai frumoasă galerie din Liga I de futsal. Vreau să le mulțumesc și băieților minunați de la CS Muncitorul Reșița, care au dat dovadă de mare caracter. Cu toate greutățile pe care le întâmpinăm, cu lotul restrâns de jucători, ne-am bătut de la egal la egal cu echipa campioană Autobergamo Deva, care de fapt este jumătate din echipa națională a României. Nu știu ce s-ar fi întâmplat dacă la 1-0 pentru noi domnii arbitrii ne-ar fi acordat lovitura de la șase metri sau am fi marcat din marea ocazie pe care am avut-o. O să ne batem în continuare pentru accederea în semifinalele play-off-ului.“

Muncitorul: Sturzu, Breșneni, Bârcean, Doană, Costescu, Rarinca, Mitru, Crăguia. Următorul meci va avea loc la Deva, vineri, 10 aprilie, de la ora 18.