Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – La Târgu Secuiesc are loc la acest sfârșit de săptămână etapa a IV-a a Campionatului Național de Karting Școlar.

Piloții de la Cercul de Karting al Palatului Copiilor Reșița au plecat joi după-amiază spre Târgu Sescuiesc, localitate în care se va desfășura la sfârșitul acestei săptămâni etapa a IV-a din acest an a Campionatului Național de Karting Școlar. Este o etapă ce va fi organizată de Clubul Copiilor din Carei. Piloții reșițeni, coordonați de prof. ing. Sorin Savu, se prezintă la competiție din postura de lideri în clasamentul general pe echipe în sezonul 2015.

Team Karting Reșița va avea 14 piloți la etapa națională de la Târgu Secuiesc: Roberta Bodac, Paul Lăzrescu și Daren Duma (la Clasa Bambini); Vlad Ionuț Canea și Cristian Pârvănescu (la clasa Puffo); Fabian Bodac, Maximilian Hammer și Alen Duma (la clasa Mini); Lavinia Candrea (la clasa Cadett); Eduardo Manolia, Mădălin Albai și Andrada Neacșu (la clasa KF Juniori); Ernest Chira și Iulian Rusu (la clasa KZ 125).

„Îmi doresc să urcăm pe podium, chiar pe locul I, dar va fi foarte-foarte greu. Sunt conștient de acest lucru, este o etapă dificilă, vin foarte mulți piloți din întreaga țară și concurența va fi mare la toate clasele de concurs. Din păcate, noi nu vom fi în formulă completă, ne vor lipsi câțiva piloți la această etapă. Nu vor concura Florin Candrea, Sebastian Șelariu și nici Flavius Minofsky, care a din păcate a abandonat activitatea“, a spus Sorin Savu, directorul Palatului Copiilor Reșița, înaintea plecării spre Târgu Secuiesc. După etapa de la finele acestei săptămâni, piloții vor intra într-o binemeritată vacanță, urmând să se reîntoarcă în competiții în 11-12 septembrie, când tot la Târgu Secuiesc va avea loc etapa a V-a a Campionatului Național de Karting Școlar, de această dată în organizarea Palatului Copiilor Satu Mare.