Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Vineri, la sediul județean PSD Caraș Severin a avut loc conferința municipală de alegeri a Organizației Femeilor Social Democrate din Reșița.

În cadrul evenimentului, vechiul Birou municipal OFSD, în frunte cu Mone Mariana, a predat conducerea noii formule coordonate de Elena Borchescu, în prezența a 98 de social democrate și a deputaților Ion Mocioalcă, Luminița Jivan și Ion Spânu, a senatorului Ioan Narcis Chisăliță și a președintelui organizației municipale PSD Reșița, Ioan Crina. Noul Birou Executiv al OFSD municipiul Reșița, votat în unanimitate, este condus de Elena Borchescu.

Luminița Jivan, președinte interimar OFSD Caraș Severin, a spus: „Dragi colege, mesajul meu pentru voi este unul simplu: implicaţi-vă în politică, veniţi cu idei, credeţi în voi. Lumea politică, chiar dacă este una a bărbaţilor, are nevoie de noi ca, de altfel, orice domeniu. Noi, aici, în Caraş-Severin, femeile din PSD am demonstrat că putem îndrăzni să credem în ceea ce facem, în judeţ, în comunităţi, în România. Să continuăm, indiferent de piedici şi vremuri”.

Președintele PSD Caraș Severin, Ion Mocioalcă, a ținut să felicite social democratele care și-au încheiat mandatul, pentru activitatea depusă în decursul timpului, dar și noua formulă aleasă, asigurându-le de sprijinul său.