Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Deși plecaseră cu gândul doar la victorie, Benga și elevii săi au pierdut din nou, de data aceasta pe terenul celor de la Millenium Giarmata, într-un meci din etapa a V-a a Ligii a III-a, Seria a IV-a.

Meciul a început cum nu se poate mai prost pentru CSM, reșițenii văzându-se conduși încă din minutul 5, după ce Stupu a reluat cu capul din 8 metri în poarta lui Zimmermman, în urma unei lovituri libere. Poate singurul transfer al Reșiței din această vară care a confirmat până acum, Dragoș Săulescu, a sunat însă repede adunarea pentru trupa din Valea Domanului și a egalat după doar opt minute. La pauză s-a intrat cu 1-1 și chiar dacă reșițenii au controlat jocul în cea de-a doua parte, nu au concretizat nimic pe tabelă. Au făcut-o, în schimb, gazdele, în minutul 80, tot în urma unei faze fixe, la o nouă ezitare a defensivei reșițene: corner Rosenblum şi finalizare cu latul din careul de 6 metri Marius Călin, 2-1 pentru Millenium Giarmata.

Așadar, o nouă înfrângere pentru trupa lui Benga, dar și o mică revanșă pentru George Beloescu, Marius Călin sau Robert Covăsală, foștii componenți ai Reșiței evoluând acum pentru timișeni.

CSM Reşiţa: Zimmermann – Szijj, Bactăr, Vlădia, Vadasis, Breşneni, Merlici, Săulescu, Ene, Tcaciuc, Staicu. Au mai jucat: Curtuiuş, Toma, Izmană, Burciu. Antrenor Octavian Benga.

În urma eșecului de la Giarmata, CSM Reșița mai coboară două poziții în clasament, ajungând pe 11, iar în cazul unor victorii ale celor de la Hunedoara și Galda pe teren propriu în ultimele meciuri din etapa a V-a, rosso-nerii s-ar afunda și mai rău în subsolul clasamentului, până pe 13.

Foto: O.N.