Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Campionatul Național de marș pentru seniori, tineret, juniori și copii, individual și pe echipe, va avea loc și în acest an în municipiul de pe Bârzava.

Întrecerea este programată duminică, 23 martie, cu începere de șa ora 9.30, pe deja tradiționalul traseu de pe Bulevardul Alexandru Ioan Cuza din Reșița. În competiție se vor afla mai mulți atleți reșițeni, la diferite categorii de vârstă.

Atenția este îndreptată spre întrecerea seniorilor, acolo unde CS Universitatea Reșița va avea o echipă formată din Marius Cocioran, singurul sportiv reșițean legitimat la un club din Caraș-Severin participant la Jocurile Olimpice de la Londra, Narcis Mihăilă și Doru Ursu.

O echipă CSU Reșița va fi și la tineret, formată din Robert Lațcu, Gabriel Băhneanu și Florin Știrbu. Aceștia vor concura pe distanța de 20 km. La junioare I 10 km va fi Andreea Craia, iar la juniori II 10 km va fi o echipă formată din Remus Rădoi, Alexandru Moțățăianu, Samuel Poliță, Ionuț Cireșan. La juniori III 5 km va concura Nicolas Gherghinescu (CSM Reșița), iar la junioare III 3 km va fi prezentă Denisa Zota (CSU Reșița).