Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – 41 de medalii au cucerit înotătorii de la C.S. Reșița 07, la CN de Înot Masters de la Târgoviște.

15 înotători de la Clubul Sportiv de Înot Reșița 07 au participat recent la prima competiție oficială de înot desfășurată în „Complexul turistic de natație” din Târgoviște. 122 de concurenți de la 19 cluburi din țară s-au întrecut pentru supremație la Campionatul Național de înot masters. O competiție la care reprezentanții Reșiței au urcat de 41 de ori pe podiumul de premiere, cu 16 medalii de aur, 12 de argint și zece de bronz în probele individuale, la care se adaugă două medalii de aur și una de argint în probele de ștafetă. „Timp de două zile, Târgoviște a fost o gazdă primitoare care a oferit cele mai bune condiții de concurs tuturor participanţilor. Cei 15 înotători reşiţeni au câştigat 41 de medalii“, a spus Dorina Iana, preşedinte executiv al CS Reşiţa 07.

Rezultate remarcabile au avut: Teodor Nuţeanu (categoria 60-64 ani) – cinci medalii de aur, Valeriu Buzatu (55-59 ani) – trei medalii de aur și una de argint, George Orzănescu (30-34 ani) – trei medalii de aur și una de argint, Bogdan Ibănişteanu (25-29 ani) – două medalii de aur și trei de argint, Roxana Laszlo (35-39 ani) – două medalii de aur și una de bronz, Dorina Iana (65-69 ani) – două medalii de aur și două medalii de argint.

„O parte din înotătorii reşiţeni vor participa în luna august la Campionatele mondiale de masters de la Budapesta, Ungaria“, a mai spus Dorina Iana.