Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA –  Cea de-a doua etapă a repartizării computerizate pentru cursurile liceale va avea loc vineri, 22 iulie.

Lista cu rezultatele elevilor va fi afişată sâmbătă 23 iulie, în fiecare unitate de învăţământ unde candidaţii au absolvit, urmând ca până luni, 25 iulie, tinerii să îşi depună dosarele de înscriere la liceul în cadrul căruia îşi vor continua studiile. În caz contrar vor fi consideraţi retraşi, iar locurile respective vor fi declarate neocupate.

Acestea vor fi folosite în perioada 26-28 iulie, când va avea loc rezolvarea situaţiilor speciale apărute după repartizare, respectiv cazurile medicale, schimburile de elevi, redistribuirea candidaţilor gemeni, distribuire sau redistribuire pe locurile rămase libere, pentru apropiere de domiciliu sau corectarea unor erori de transcriere greşită în baza de date computerizată a opţiunilor exprimate de elevi.

Absolvenţii clasei a VIII-a care nu au participat la nici o repartizare sau nu au fost repartizaţi în etapele anterioare, sau cei care au rămas cu situaţia neîncheiată la sfârşitul anului şcolar vor fi repartizaţi în clasa a IX-a de comisia judeţeană de admitere în perioada 1-7 septembrie, pe locurile rămase libere. Elevii care au rămas cu situaţia neîncheiată la sfârşitul semestrului al doilea îşi vor încheia situaţia în perioada 25-31 august.

Lavinia Predescu