Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Nu, nu publicăm niciun sms, doar evidenţiem faptul că cei doi politicieni îşi doresc un dialog constructiv.

Întrebat cum comentează apropierea dintre şefa PSD Caraş-Severin, Luminiţa Jivan şi primarul oraşului Moldova Nouă, Adrian Torma, şeful PNL Caraş-Severin a declarat în conferinţa de presă susţinută la Reşiţa că „cei doi oameni nu sunt apropiaţi neaparat politic, ci doar se înţeleg bine ca oameni. Au aceleaşi idei, aceeaşi gândire“. Vela crede că odată ce a preluat şefia PSD Caraş-Severin, „Luminiţei Jivan nu cred că îi arde de racolat primari din PNL, sau dacă se înţelege cu Adi Torma, nu cred că vrea să ne răpească organizaţia de la Moldova Nouă. În plus, eu am încredere în Torma şi nu îl văd fugind la primul cântec de sirenă“.

Şeful liberalilor cărăşeni susţine că are un dialog constructiv cu Luminiţa Jivan. „Vreau să vă spun că şi eu am stat aproape de doamna Jivan. În avion, chiar la cinci centimetri unul de celălalt. Şi vreau ca amendamentul la bugetul de stat pentru Caraş-Severin, de care să beneficieze toţi locuitorii şi toţi primarii, indiferent de culoarea politică, să fie susţinut şi de dânsa. La fel, fac apel public către toţi parlamentarii cărăşeni şi să nu se întâmple ca anul trecut, când nu am fost susţinut la amendamentul pentru spitalul din Caransebeş. Vreau să trecem la alt nivel de dialog politic. În campanie ne putem ataca, dar în rest nu are sens să boicotăm anumite iniţiative care vin în sprijinul celor care ne-au ales“, a mai spus Marcel Vela.