Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Echipa de handbal a Liceului Teoretic “Traian Vuia” Reșița ia parte la turneul I de sală din Campionatul Național.

Sala de sport a Liceului Teoretic “Traian Vuia” Reșița găzduiește în această săptămână, de joi, 14 aprilie până duminică, 17 aprilie, meciurile din cadrul turneului I de sală al Campionatului Național de Handbal al Juniorilor I, Seria D. Gazdele, de la Liceul Teoretic “Traian Vuia”, vor disputa patru meciuri la acest turneu, primul dintre ele fiind cu vechea rivală LPS Târgu Jiu, pe 14 aprilie, de la ora 14. Următoarele meciuri ale reșițenilor vor fi cu CSS Sibiu (vineri, 15 aprilie, ora 16), CSS Lugoj (sâmbătă, 16 aprilie, ora 15) și cu LPS Banatul Timișoara (duminică, 17 aprilie, ora 12).

Handbaliștii reșițeni, pregătiți de profesoara Lucia Moruț, au câștigat toate cele 14 meciuri disputate până acum în acest sezon, însă Federația Română de Handbal nu a acordat echipei reșițene toate punctele bonus pentru talie, astfel că “Traian Vuia” este pe locul al doilea, după LPS Târgu Jiu, cu 35 de puncte. Ședința tehnică pentru turneul I de sală va avea loc joi, 14 aprilie, la ora 12, la sala de sport a Liceului Teoretic “Traian Vuia” Reșița. Handbaliștii de la Liceul Teoretic “Traian Vuia” Vuia Reșița s-au înscris și în acest sezon cu șanse reale de calificare în fazele superioare ale Campionatului Național. Îmbucurător este faptul că echipa beneficiază în continuare de aportul unor sportivi care deși au terminat liceul, se încadrează încă în vârsta juniorilor I. Așa cum este cazul celui mai titrat dintre ei, Raul Heimbach, component al Naționalei de tineret a României și al prim-divizionarei HC Adrian Petrea, dar și a lui Dorian Ionescu, student în primul an.

Așteptăm cu mare încredere acest turneu de sală pe care îl vom găzdui la Reșița. Vrem să facem meciuri cât mai bune, în speranța că și iubitorii handbalului vor fi alături de această echipă a Reșiței. Le mulțumesc din suflet sportivilor mei, care au dat dovadă de voință, dăruire și mult caracter. Am trecut prin multe împreună în ultimul timp, dar asta ne-a întărit. Au demonstrat încă o dată că sunt foarte valoroși și trebuie ținuți în acest campionat. Este o echipă foarte bună. Suntem calificați și în finala pe țară a ONSS. Țin să mulțumesc încă o dată Primăriei Reșița, Inspectoratului Școlar Județean Caraș-Severin și directorului adjunct de la Traian Vuia, prof. Silviu Izvernar. Le mulțumesc și părinților și celorlalți care ne sunt aproape“, a spus prof. Lucia Moruț.