Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Hadrian Popescu, liderul grupului PNL-PV din Consiliul Local Reşiţa, a deplâns situaţia celor două foste baze care, deocamdată, n-au putut fi salvate prin votul aleşilor urbei.

În urmă cu câteva zile, ideea transmiterii în folosinţă gratuită a celor două foste baze sportive Gloria şi Muncitorul către Clubul Sportiv Municipal Şcolar Reşiţa – inclusiv în vederea reabilitării – a fost respinsă de aleşii urbei. Pe atunci, după ce şi-a aruncat privirea pe contractul de comodat, consilierul local Hadrian Popescu propunea ca povara cheltuielilor legate de cele două baze să nu fie suportată de către club, ci tot de municipalitate. Printr-o ironie a sorţii, consilierii locali au votat amendamentul care n-ar fi împovărat clubul, dar n-au fost de acord cu darea în folosinţă gratuită.

„Dintre proiectele care n-au trecut, regret unul singur, şi anume cel cu preluarea sau darea în folosinţă gratuită a bazelor de la Gloria şi Muncitorul către CSM Şcolar Reşiţa. Făcusem şi un amendament, ca să nu creştem cheltuielile pe bugetul clubului, să continuăm să plătim noi utilităţile, adică Primăria. Amendamentul a trecut, proiectul însă nu. O să mai încercăm data viitoare. Mai vorbim cu colegii de la PSD, ca să treacă era nevoie de două treimi, adică 14 voturi. Acum nu le-am avut, poate data viitoare“.