Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Finalul lunii august se suprapune cu perioada deschiderii lucrărilor de refaceri, potrivit calendarului agreat între constructori și Primăria Reșița.

Potrivit calendarului agreat între municipalitatea reșițeană și constructori, în 28 august a demarat repararea drumurilor afectate în urma lucrărilor de extindere a rețelei de apă și canal. Iar reprezentanții Primăriei au fost prezenți în teren, în cartierele Câlnic și Moniom.

Legat de subiect, pe o rețea de socializare cineva aprecia că în Câlnic nu se mai lucrează de doi ani, deși nici săpăturile n-au fost duse până la capăt. Altcineva nota că, din cele șapte fotografii publicate de Primărie, patru sunt din Moniom. „Dar dacă tot le-ați postat să știți că cei care lucrează în Moniom la canalizare (firma și muncitorii) sunt profesioniști și demonstrează că dacă se vrea se poate. Și o întrebare pentru Primăria Reșița“, consemna Daniel Iancu, acesta arătându-se interesat și de stadiul implementării proiectului legat de rețeaua de alimentare apă potabilă.

Legat de lucrările din Moniom, și administratorul public Vasile Paul a apreciat seriozitatea firmei constănțene implicate, încă dinaintea demarării lucrărilor. Ulterior, la faza execuției, oficialul municipalității a continuat să aprecieze societatea implicată drept una dintre cele mai serioase.