Caraş-Severin, Romania

MEHADIA – Două persoane au fost rănite grav iar alta uşor, în urma unui accident rutier produs în dimineaţa de luni, 3 octombrie, în jurul orei 8.20, pe DN6, în afara comunei Mehadia. Într-un alt accident, produs pe DN 58, la ieșirea din Păltiniș, alte două persoane au fost rănite, una grav, ambele fiind transportate la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș.

Protagonistul incidentului, un timişean de 29 de ani, care conducea un autoturism dinspre Caransebeş spre Orşova, „ar fi intrat pe contrasens, lovind frontal un ansamblu de vehicule condus regulamentar de către un bărbat  în vârstă de 44 de ani, din Teleorman. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a două persoane și rănirea ușoară a uneia, toți fiind transportați la spitalul din Caransebeș pentru îngrijiri medicale“, ne informează Poliţia judeţului. Oamenii legii continuă cercetările pentru vătămare corporală din culpă.

paltinis-interior

Un alt accident s-a produs în jurul prânzului pe DN 58 Caransebeș-Reșița, la ieșirea din Păltiniș, pe un carosabil umed. Din cercetările efectuate de poliţiştii rutieri la faţa locului, a rezultat faptul că un autoturism Cielo a derapat şi a intrat pe contrasens, izbind frontal un Citroen. În urma impactului, unul dintre șoferi a rămas încarcerat, fiind nevoie de intervenția pompierilor pentru a-l scoate dintre fiare. Acesta a fost transportat în stare gravă la spitalul din Caransebeș, acolo unde a mai ajuns cu răni mai ușoare și o altă persoană, pasager în mașină.