Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – La sfârşitul săptămânii trecute a fost programată la Gyor, în Ungaria, o gală internaţională de box, între clubul maghiar şi Lions Timişoara.

Meciul a contat din cadrul Euroligii de box, competiţie la care au fost angrenate opt echipe, din Polonia, Ungaria, Slovenia şi România. Din lotul timişorean a făcut parte şi Andrei Dragomir, legitimat la CSM Reşiţa, însoţit de antrenorul Adrian Mărcuţ, care a urcat în ring în limitele categoriei 56 de kg.

Din păcate, Andrei a pierdut la puncte, însă antrenorul Adrian Mărcuţ a fost mulţumit de prestaţia elevului său: „Andrei a făcut o categorie superioară, el participând, de obicei la 52 kg. Cu toate acestea, nu a boxat rău, meciul fiind unul de bun nivel tehnic, adversarul său de la echipa din Gyor câştigând pe merit, totuşi. Dar, pentru sportivul nostru a fost o experienţă foarte bună, în condiţiile în care avem nevoie de cât mai multe meciuri, în perspectiva competiţiilor oficiale“.

Să mai spunem că echipa din Gyor s-a calificat în finala Euroligii, pe care o va susţine în Slovenia, la finele acestei săptămâni, în compania formaţiei locale Komarnok.