Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Punctele Enel din Caraş–Severin vor fi închise luni, 1 decembrie 2014, zi liberă legală cu ocazia Zilei Naționale a României.

În celalalte zile, punctele Enel vor funcţiona dupã programul obişnuit: 28 noiembrie 2014, respectiv 2 decembrie 2014, programul de funcţionare este de la ora 8 la ora 16. Clienţii Enel Energie, care doresc să îşi achite factura de energie electrică în această perioadă, pot utiliza modalităţile alternative de plată. Cu numerar se poate plăti la terminalele ZebraPay, în magazinele care au afişată sigla Pay Point sau Payzone, benzinăriile OMV prin Westaco, Poşta Română, automatele de încasare APS de la Bancpost, automatele de încasare APN de la Banca Transilvania, automatele de încasare ROBO ale BRD Groupe Societe Generale, BNA ale Unicredit Ţiriac, Rompay, QIWI si băncile partenere.

Conducerea firmei Spedition Ro-a-Tir, societatea care asigură serviciul de transport public local în municipiu, informează cetăţenii că pentru data de 1 decembrie 2014 programul de circulaţie al autpbuzelor se va desfăşura conforma graficelor de circulaţie de sâmbătă, duminica şi sărbători legale.