Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Nu toate porţile sunt închise vineri, 15 august, în zi liberă legală la nivel naţional.

Punctele Enel din judeţ vor fi închise vineri, 15 august 2014 zi liberă legală cu ocazia Praznicului Adormirii Maicii Domnului. În celalalte zile, punctele Enel vor funcţiona după programul obişnuit: 14 august 2014, respectiv 18 august 2014, programul de funcţionare este de la ora 8 la ora 16.

Clienţii Enel Energie, care doresc să îşi achite factura de energie electrică în această perioadă, pot utiliza modalităţile alternative de plată. Pentru a afla informații despre consumul de energie, facturile și plățile efectuate, clienții Enel Energie şi Enel Energie Muntenia pot apela gratuit InfoEnel la telefon 0800 07 08 09 sau pot accesa pagina de web www.enel.ro secțiunea My Enel.

Pentru perioada în care nu este prevăzut program cu publicul, nu se vor face preavizări sau deconectări de la reţeaua de energie electrică. Serviciul Telecitire va fi funcţional. Programul farmaciilor nu va fi afectat, la fel şi cel al magazinelor mari din județ. Majoritatea retailerilor alimentari au program normal de lucru pe 15 august 2014, având în vedere că marile lanțuri de hipermarketuri nu își închid magazinele decât pentru câteva zile, în general în preajma Crăciunului sau a sărbătorilor pascale.