Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – Caransebeşenii vor avea anul viitor o hală de lactate complet modernizată în Piaţa Agroalimentară. Municipalitatea va investi sume importante în reabilitarea şi extinderea actualei hale, care nu pune la dispoziţia comercianţilor decât un spaţiu restrâns şi condiţii precare. Primarul Marcel Vela spune că administraţia locală continuă în acest fel programul de investiţii început în Piaţa Agroalimentară, principalul obiectiv fiind acela ca activităţile comerciale să se desfăşoare în cele mai bune condiţii, atât pentru producători cât şi pentru cumpărători.

„Investiţiile le-am început încă de anul trecut cu amenajarea principalei căi de acces spre Piaţă, strada Avram Iancu, le-am continuat în acest an cu amenajarea spaţiului hotelier pentru producătorii agricoli şi cu reabilitarea clădirilor din zonă. Sperăm ca prin această nouă investiţie în hala de lactate, Piaţa Agroalimentară să se numere printre pieţele moderne din zonă, un loc elegant şi confortabil care să atragă în aceeaşi măsură şi vânzători şi cumpărători din zona Banatului Montan şi nu numai“, a explicat edilul Caransebeşului.

Valoarea totală a investiţiei, care cuprinde şi etajarea halei de lactate, se ridică la peste 630 de mii de lei iar termenul de realizare a lucrărilor este de 12 luni.

Lidia Almăjanu