Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Directorilor celor două societăţi li s-a intermediat o întâlnire cu cel mai important consilier economic al premierului.
În aceeaşi conferinţă susţinută joi la Reşiţa, şeful PSD Caraş-Severin a spus că pe masa lui Darius Vâlcov, primul consilier economic al premierului Viorica Dăncilă, au ajuns şi problemele societăţilor Arsenal şi UCMR. De ce Vâlcov?

„Simplu. Este omul cu care am stat de vorbă în clădirea Guvernului. Nu oricine trece de jandarmi ca să intre în clădirea Guvernului. De acolo, după ce am prezentat anumite probleme, s-a sunat la Ministerul Sănătăţii pentru spitalele din judeţ, la Romarm, la Ministerul Transporturilor, practic s-a stabilit o agendă de lucru, agendă care a debutat cu întâlnirea de azi ( n.r.- joi, 13 septembrie) între directorii Arsenal şi UCMR cu Vâlcov. Cine poate vorbi mai bine despre cele două societăţi decât cei doi manageri. Să vorbesc eu? Nu, să vorbească ei“, a spus deputatul Ion Mocioalcă.

În privinţa Arsenal, liderul PSD a spus că din nimic s-a ajuns la o perspectivă. „Perspectiva de a face ceva aici. Eu nu vin să vă spun: gata, mâine facem. Ci trebuie să ne organizăm. Chiar ministrul Apărării a sugerat că dacă ne organizăm bine, la Reşiţa putem produce nu 70, ci 200 de turele, dar să ne organizăm. Nimeni nu vine să spună: luaţi de aici! Darius Vâlcov ne-a asigurat că va sprijini judeţul. Chiar nu aş vrea ca din cauza vreunui funcţionar din vreun minister, judeţul să fie vitregit de investiţii în Apărare, Energie şi ce domeniu cu potenţial mai avem. Dacă nu acum, când?“, a mai spus Ion Mocioalcă.