Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. Mai exact, atunci când se ştiu rezultatele alegerilor din 26 mai pentru că, susţine liderul formaţiunii politice, „fiecare vot primit va fi meritat“.

Liderul PRO România, Victor Ponta, însoţit de fostul ministru al Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, de secretarul general Ion Mocioalcă, dar şi de conducerea judeţeană a formaţiunii politice, s-a întâlnit cu electoratul PRO România din Bocşa, Reşiţa, Moldova Nouă şi Berzasca. La Reşiţa, Sala Cinema Dacia a fost arhiplină de simpatizanţii fostului premier şi de membrii PRO România, cărora Victor Ponta le-a spus „să nu se mai lase minţiţi“.

„Oameni buni, nu vă mai lăsaţi minţiţi! Marţi, din bugetul de stat s-au alocat 6 milioane de euro la PSD şi PNL. Vouă vă cresc pensiile cu 50 de lei, iar alimentele se scumpesc cu 100 de lei. Îşi dau bani lor şi atât. Brusc lui Dragnea nu îi mai place Europa, doar i-aţi văzut discursurile împotriva Europei. Ştiţi de ce? Pentru că nu mai poate să fure, pentru că pentru diverse lucrări trebuie făcute licitaţii. Dragii mei, locul nostru este în Europa. Suntem europeni, iar tinerii noştri pot merge oriunde în Europa să facă ceea ce consideră că este bine pentru viaţa lor. Eu nu vreau să trăiesc în ţara lui Dragnea“, a spus fostul premier.

Liderul PRO România a mai precizat că, în 26 mai, reprezentanţii partidului din secţiile de votare trebuie să fie atenţi la vot. „Fiecare vot primit va fi meritat, dar trebuie să avem grijă de el. Să verificaţi şi să fiţi vigilenţi la numărare şi la procesele verbale. Am făcut lucruri bune, dar am făcut şi greşeli, însă am învăţat din ele. Aşa că ştiu şi că în 26 mai, orice vot pe care îl luăm va fi de la oameni care cred în noi“, a mai precizat Victor Ponta.

Deputatul Ion Mocioalcă a avut un discurs motivant pentru mobilizarea la vot: „Nu este uşor să reconstruieşti ceva, dar vom reuşi. Domnule Ponta, nu am făcut o recenzie a lucrurilor bune făcute în politică, dar ştiu că cel mai bun lucru pe care l-am făcut a fost să plec din PSD“.

*Material realizat la comanda PARTIDULUI PRO ROMANIA, MFC: 41190009