Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. Marile orașe din țară încep pregătirile de sărbători, cu luminițe și evenimente speciale. Anina nu se lasă mai prejos, dar asta pentru că acolo există oameni care îşi iubesc oraşul şi care fac numai lucruri frumoase. Primul Târg de Crăciun din orașul Anina își va deschide porțile duminică, 15 decembrie, ora 12, pe terasa Restaurantului Unicorn-Farmec, restaurantul care, pe lângă faptul că îi încântă pe toţi cei care îi trec pragul, are grijă ca Anina să fie promovată în judeţ, în ţară, în străinătate.

Vizitatorii Târgului de CrăciUnicorn din Anina vor fi întâmpinați de expozanții locali, prezentând o selecție de decorațiuni de Crăciun, dulciuri, accesorii și un meniu gastronomic bogat.
În plus, unicornii vă vor aştepta cu vin fiert, țuică fiartă, mici la grătar și multe alte surprize.

„Vrem să venim tot timpul cu chestii noi, vrem să demonstrăm că Anina este un oraş frumos cu potenţial turistic. Vrem să arătăm că şi aici se pot face lucruri frumoase! Acolo, în oraşul care cândva era lăcaşul lumii fără cer, vrem să arătăm că la orizont cerul este o simfonie de culori şi speranţe! Vă aşteptăm la Târgul nostru de Crăciun“, ne-a spus Liane Klemm, şefa Restaurantului Unicorn-Farmec.