Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Un copil de 3 ani s-a rătăcit, miercuri după-amiază, pe o stradă din municipiu, fiind găsit de o patrulă formată dintr-un poliţisti şi o poliţistă, ambii tineri, după cum ne informează IPJ.

Cei doi efectuau serviciul de patrulare şi au observat, pe marginea unei străzi din Cartierul Moroasa, un băiețel plângând, care părea să fie rătăcit și pierdut de familie. Tinerii poliţişti l-au liniştit pe copilaş şi au încercat să-i găsească familia. Au luat legătura cu alţi colegi, fiind făcute verificări în zonă. 30 de minute mai târziu, a fost găsită şi mama copilului, care a povestit că, în timp ce era la un loc de joacă împreună cu cei doi copii ai săi, a observat la un moment dat că fiul cel mic lipseşte. A început să-l caute prin zonă când oamenii legii i l-au adus înapoi.

„Minorul în cauză a fost predat familiei fără a fi suferit vreo vătămare, mama fiind atenționată verbal ca, în situații similare, să-și supravegheze copiii în mod responsabil“, ne informează Poliţia judeţului, care i-a felicitat pe cei doi tineri poliţişti pentru operativitatea cu care au rezolvat cazul.

A.M.