Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Sâmbătă, ora 11, CS Caraş-Severin întâlneşte echipa Potaissa Turda, în Liga Naţională de handbal.

În etapa a VIII-a a Ligii Naţionale de handbal masculin sunt programate, la acest sfârşit de săptămână, mai multe meciuri cu implicaţii în ambii poli ai clasamentului.

CS Caraş-Severin va primi, sâmbătă, 17 noiembrie a.c., de la ora 11, replica formaţiei Potaissa Turda. O grupare sportivă ce reprezintă surpriza turului de campionat, aflându-se în partea superioară a clasamentului. Este adevărat, a ajutat-o şi programul, dar este de apreciat saltul deosebit făcut faţă de ediţia precedentă. De aceea, având în vedere entuziasmul care o întăreşte, reprezintă un adversar imprevizibil.

În acest context, elevii antrenorului Aihan Omer sunt conectaţi la joc, şi dornici de victorie, chiar dacă remiza cu H.C. Odorhei i-a afectat într-un fel şi în ciuda faptului că unii dintre ei se resimt după confruntarea cu echipa din Odorheiul Secuiesc.

„Suntem puţin supăraţi, după rezultatul de egalitate cu HC Odorhei, ne-a declarat prof. Aihan Omer. Însă, cum am mai spus, puteam şi câştiga, dar puteam să şi pierdem. Mergem înainte şi continuăm bătălia, pentru a ne atinge obiectivul, şi anume situarea în vârful clasamentului. Acum vine Potaissa Turda. Un partener de întrecere imprevizibil, aşa cum aţi remarcat. De aceea îl vom trata cu maximă atenţie, ca, de altfel toate meciurile pe care le susţinem. Însă, având în vedere că evoluăm în faţa propriilor suporteri, aştept de la băieţi o mobilizare pe măsură, fiindcă nu ne mai putem permite să cedăm puncte pe teren propriu. Sunt încrezător, ca de obicei, şi mă bazez pe voinţa şi experienţa jucătorilor noştri“.

„Pentru această confruntare, biletele de intrare vor fi puse în vânzare sâmbătă, 17 noiembrie a.c., între orele 9-11, la Sala Polivalentă“, ne-a precizat Dorinel Gurbină, directorul executiv al CS Caraş-Severin.