Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – În urma apariţiei articolului „De ce îşi rup hainele susţinătorii lui Torma?“, apărut în ediţia de luni a ziarului Jurnal de Caraş-Severin, liberalul Hadrian Popescu a vrut să facă nişte precizări.

Fraza „Un ajutor de la Ludovic Orban, la care se aşteptau cei din Reşiţa, aproape ca şi garantat de către consilierul local liberal Hadrian Popescu, cel care susţine că are o relaţie privilegiată cu liderul PNL, nu a mai ajuns să le dea satisfacţie“ l-a deranjat pe consilierul liberal care ne-a spus că: „Niciodată nu am expus relaţia mea cu Ludovic Orban, nu am vorbit că este privilegiată sau nu, şi niciodată nu am promis cuiva vreun ajutor de la Orban“.

De asemenea, Hadrian Popescu a ţinut să menţioneze faptul că „Organizaţia PNL Reşiţa a obţinut un scor foarte bun la alegerile europarlamentare şi a bătut PSD cu opt procente, pe când organizaţia judeţeană a bătut PSD doar cu vreo două procente. Nu ştiu ce ar fi făcut PNL Caraş-Severin fără PNL Reşiţa, în condiţiile în care USR a obţinut scorul pe care l-a obţinut“.

N.C.