Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Anunţul a fost făcut de preşedintele Dan Sârbu în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la sediul PSD, alături de şefa social-democraţilor cărăşeni, Luminiţa Jivan!

De ce o astfel de susţinere? „Hotărârea a fost luată la nivel central, chiar în urmă cu şase luni, când i-am susţinut şi la europarlamentare, iar nevoia de revenire a PNŢCD în politica mare este imensă. De ce mergem spre stânga? Pentru că noi nu credem într-o Europă Unită care e doar la Bruxelles, ci într-o Europă a naţiunilor. PSD este singurul partid care a intrat în conflict cu Bruxellesul pentru a apăra naţiunea română şi singurul partid care a luat măsuri adevărate pentru români“, a spus Dan Sârbu. Liderul PNŢCD consideră că aportul estimativ adus de ţărănişti, la alegerile de duminică, va fi de două procente din totalul voturilor.

Şefa PSD, Luminiţa Jivan, a mulţumit cărăşenilor prezenţi la vot în primul tur, rugându-i să se prezinte şi duminică la urne. „În ultimele zile, cred că românii au pus singuri în balanţă ce au făcut Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă. Iar după ultimele dezbateri, cred că tot singuri au văzut clar cine trebuie să conducă România în următorii cinci ani“, a spus Jivan.

N.C.