Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Marcel Vela nu intră în jocul schimbării vicepreşedinţilor Consiliului Judeţean, decizia Biroului Politic Judeţean fiind aceea de a nu propune candidaţi pentru aceste funcţii. S-a dizolvat, în schimb, Biroul Municipal al PNL Caransebeș.

La şedinţa care a avut loc vineri, a fost schimbată garda la Caransebeş, dizolvându-se vechiul Birou Municipal. A fost numit un Birou Interimar condus de către Andrei Ungur, city managerul Primăriei Caransebeș, care alături de încă 14 liberali, din care unii se regăseau şi în vechiul birou, vor conduce PNL Caransebes până la alegerile interne care se vor organiza în acest semestru.

„În ciuda tuturor speculaţiilor, Felix Borcean rămâne membru PNL, dar nu mai conduce echipa de la partid, problemele din administraţie fiind mult mai complexe. Este o măsură politică pentru ca organizaţia locală să funcţioneze mai bine, având în vedere că ne aşteaptă în acest an două rânduri de alegeri şi primarul are treabă la Primărie. Conform articolului 40 din Regulamentul PNL, din cauza absenţelor nemotivate, dl Borcean şi-a pierdut funcţia de vicepreşedinte şi membru în Biroul Politic Judeţean. Nu am numit viceprimarul ca preşedinte interimar, tocmai pentru a nu se face speculaţii legate de viitoare candidaturi”, ne-a declarat preşedintele filialei PNL Caraş-Severin, senatorul Marcel Vela.

Potrivit şefului liberalilor cărăşeni, totodată s-a decis că în cazul vacantării posturilor de vicepreşedinţi ai CJ, „PNL nu va propune candidaţi pentru a fi complici la dezastrul administraţiei judeţene“.