Caraş-Severin, Romania

RECAŞ – ACS Recaş – FC Caransebeş 3-1 (1-1), în etapa a X-a a Ligii a III-a de fotbal, Seria a V-a.Oaspeţii au deschis scorul în minutul 19, când Staicu a insistat la o minge la fundaşii centrali, l-a forţat pe Ştreangă să greşească, i-a furat mingea şi a înscris, din opt metri, în poarta lui Amarinei.

După acel moment, şi-a intrat în rol brigada de arbitri arădeană, alcătuită din Gabor Biro, Marius Alexa şi Mihai Adrian Jivan, care au împins efectiv de la spate echipa timişeană. Poate este semnificativ în acest sens să amintim că „cavalerii în negru“ au arătat oaspeţilor nu mai puţin de opt cartonaşe galbene şi au acordat gazdelor două penalty-uri. Primul din fiecare a venit în minutul 27, când, la o fază în careul caransebeşean, mingea l-a lovit în faţă pe Lepa, însă Gabor Biro a văzut altceva, acordând lovitură de pedeapsă pentru gazde şi „galben“ juniorului gugulan, pentru henţ. A executat Trandu, o scăriţă spectaculoasă, aducând egalarea pe tabela de marcaj.

După pauză, tehnicianul Ion Ibric l-a trimis în teren pe N. Bona în locul lui Lepa. Gazdele au continuat să preseze, iar în minutul 50, Vulpescu a deviat în corner lovitura de cap a lui Enciu. Cel de al doilea penalty a fost acordat în minutul 55 – foarte uşor, am spune noi –, după ce mingea centrată de Rogozinaru l-a lovit în mână, în suprafaţa de pedeapsă, de la numai un metru, pe Patrona. A executat Rogozinaru, însă goal-keeper-ul caransebeşean a reuşit să respingă cu piciorul.

Aflaţi pe val – pe valurile create de brigada de arbitri –, timişenii s-au menţinut în atac, astfel că au reuşit să înscrie din nou, şutul lui Steop, din 12 metri, din minutul 68, învingându-l pe Vulpescu.

În ideea de a forţa egalarea, tehnicianul Ion Ibric a riscat şi l-a trecut vârf pe fundaşul central Ov. Bălan şi astfel, împotriva cursului jocului, în minutul 87 gazdele au înscris prin Trandu, ca urmare a unei centrări venite de pe partea stângă şi a ezitării lui Covăsală.

FC Caransebeş: Vulpescu, Ţimbota, Covăsală, Patrona, Ov. Bălan, Văcărescu, Şt. Bălan (min. 73, Fara), Suru, Lepa (46, N. Bona), Feneş, Staicu. Antrenori: Ion Ibric, Dan Doran.