Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Conducerea Asociației Județene de Fotbal Caraș-Severin a inițiat campania „DĂRUIEȘTE BUCURIE COPIILOR”, cu scopul de a încuraja copiii talentați ai județului de a practica fotbalul de performanță.

În spiritul sărbătorilor de iarnă au fost sprijiniți cu echipament sportiv și pungi cu cadouri de sărbători 15 copii talentati, de la șase echipe afiliate la AJF-CS (cinci copii de la Armeniș, patru de la Zăvoi, doi de la Caransebeș, doi de la Anina, unul de la Bocșa și unul de la Ezeriș).

Premierea copiilor merituoși s-a făcut pe două paliere, o deplasare în teren a inițiatorilor (la Zăvoi, Caransebeș și Armeniș) și o premiere în pauza finalei Cupei de Iarna AJF-CS – ediția 2019, în Sala Polivalentă din Reșița (copiii de la Metalul Bocșa, ACS Viitorul Anina, Progresul Ezeriș).

„Ne-am propus să-i încurajăm și în același timp să le și dăruim un gram de bucurie acestor copii care iubesc fotbalul, totul în spiritul Sfintelor Sărbători de iarnă”, a declarat Viorel Lolea, președintele Asociației Județene de Fotbal Caraș-Severin.

JCS-Ștefan Moraru