Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Noua Constituţie, regionalizarea şi câştigarea europarlamentarelor sunt ţintele pentru viitorul apropiat.


La finalul săptămânii trecute au avut loc alegeri în cadrul filialei judeţene a formaţiunii politice, atât la tineret cât şi la seniori, la evenimente fiind prezent şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea. „Pentru Constituţie trebuie să fim adaptabili şi să nu repetăm greşelile trecutului şi să ţinem aproape de modelul european. Trebuie să stopăm şi traseismul politic. Prioritatea 1 a USL şi a statului român este noua Constituţie şi regionalizarea. Mai sper ca în acest an să fie organizat şi referendum“, a declarat, la Reşiţa, Zgonea.

După confirmarea conducerii PSD la nivel judeţean, preşedintele organizaţiei cărăşene a social-democraţilor, Ion Mocioalcă, a precizat primul ţel de atins – europarlamentarele: „Ne-am propus să câştigăm alegerile europarlamentare pe liste separate în condiţiile în care PSD are în Caraş-Severin 32 de localităţi, dintre care patru oraşe cu reşedinţa de judeţ“.