Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Rosso-nerii dispută vineri un nou meci amical în Valea Domanului.

Echipa din Liga a II-a, Pandurii Târgu Jiu, se va deplasa vineri, 16 februarie, la Reșița pentru a disputa un joc amical împotriva formației CSM Școlar, programat să înceapă la ora 13, pe terenul sintetic din Valea Domanului. În acest sezon, cele două formații s-au mai întâlnit în Cupa României, când rosso-nerii antrenați pe atunci de Roco Sandu și Lucian Dobre s-au impus la loviturile de departajare cu scorul de 5-3. Ulterior, reșițenii au fost eliminați din Cupă de campioana României, FC Viitorul, cu scorul de 4-2, după un joc care s-a disputat pe stadionul „Mircea Chivu” din Reșița.

Până în acest moment, CSM Reșița nu a reușit să marcheze vreun gol în partidele amicale disputate, dar nici nu a fost învinsă, terminând la egalitate aceste meciuri cu scorul de 0-0. Elevii lui Daniel Oprița au jucat cu Ripensia Timișoara, ASU Politehnica Timișoara și UTA Arad, toate aceste formații evoluând în prezent în liga secundă. După acest amical cu Pandurii, Reșița va mai juca cu Dinamo Pancevo și FK BSK Borca Belgrad pe data de 21 februarie, respectiv 24 februarie. Toate aceste partide de pregătire se vor disputa fie pe terenul sintetic, sau fie pe cel de iarbă din Valea Domanului.

„În ultima partidă amicală cu UTA Arad ne-am creat ocazii și am avut destule faze de poartă. De asemenea, posesia mingii a fost mai bună la acest joc decât în primele partide amicale. Ceea ce am lucrat la antrenament am reușit să facem în teren la această ultima partidă de pregătire. Sunt mulțumit de joc, dar singurul lucru care ne lipsește este golul. În continuare suntem în căutarea unui fundaș central”, a declarat Daniel Oprița, antrenorul echipei CSM Școlar Reșița.