Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret l-a nominalizat în tradiţionala anchetă.Pugilistul Ovidiu Berceanu, de la CSM Reşiţa, este pe locul 6 în Top Sport Caraş-Severin 2012. Reşiţeanul este unul dintre sportivii de bază ai secţiei de box a CSM-ului, evoluţia sa din ring fiind din ce în ce mai bună, de la un la altul. Eforturile sale au fost răsplătite în 2012 cu un titlu de campion naţional, obţinut chiar în faţa reşiţenilor, cu ocazia Naţionalelor de seniori desfăşurate în municipiul de pe Bârzava.

Evoluând cu multă dezinvoltură în ring, Ovidiu Berceanu şi-a depăşit toţi adversarii, iar în finală şi-a luat o binemeritată revanşă în faţa lui Ştefan Caşlarov, de la SCM Bacău. Astfel, Ovidiu Berceanu a obţinut medalia de aur în limitele categoriei 49 de kg, prima de o asemenea culoare pentru el la nivelul seniorilor. Succesul său nu putea fi trecut cu vederea de diriguitorii sportului din judeţul Caraş-Severin, astfel că la final de an 2012, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret l-a nominalizat în tradiţionala anchetă a celor mai buni sportivi din Banatul de Munte.

Pentru Ovidiu Berceanu se poate spune că a fost un an bun, încununat de acest titlu dătător de speranţe pentru viitor. Un viitor pe care reşiţeanul şi-l doreşte presărat şi cu prezenţe în competiţii majore internaţionale, iar prima sa ţintă este participarea la un Campionat European. Ceea ce, prin multă muncă, elevul antrenorului Radu George poate realiza.