Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Viitorul Caransebeş – Şoimii Oţelu Roşu 10-0 (3-0), sâmbătă, 18 mai, în etapa cu numărul 23 a Ligii a IV-a, în partida de pe Stadionul Municipal din Parcul Teiuş.

După câteva ocazii ratate de gazde, în minutul 25, Negoescu, aflat pe aripa stângă, a intrat în careu şi a şutat perfect de la 12 metri, la colţul lung, în vinclu, deschizând scorul. Peste doar două minute, după o fază purtată pe stânga, Neagu i-a pasat la 10 metri aceluiaşi Negoescu, care a şutat imparabil în stânga lui Radu. Caransebeşenii au dus scorul la 3-0 în minutul 38, când portarul Radu l-a faultat pe Enache în suprafaţa de pedeapsă, acelaşi Enache a executat penalty-ul, însă Radu a respins în lateral, Negoescu a recuperat şi a şutat necruţător, trecându-şi în cont un hattrick.

Gugulanii şi-au mărit avantajul în minutul 52, în urma unei faze în care Negoescu i-a pasat printre fundaşi lui Enache, iar acesta l-a driblat pe Radu, ieşit în întâmpinare, şi a trimis în plasă de la marginea careului. S-a făcut 5-0 în minutul 59, după ce Jula, aflat pe stânga, l-a driblat pe Dănciulescu şi, din colţul careului, a trimis plasat la colţul lung, mingea intrând în plasă cu toate că Radu a apucat s-o devieze cu vârful degetelor. Gazdele şi-au mărit din nou avantajul în minutul 71, după o fază în care Nicola i-a pasat lui Dragomir, care, dintre trei adversari, a şutat plasat în stânga lui Radu. Gugulanii au înscris iarăşi după doar două minute, când Jula a recuperat un balon la 20 de metri, a avansat nestingherit şi a şutat plasat din marginea careului mare. Nicola a dus scorul la 8-0 în minutul 79, atunci când, angajat de Jula pe partea dreaptă, a intrat în careu şi a şutat plasat de la 12 metri, învingându-l din nou pe Radu. Acelaşi Nicola a mai înscris în minutul 83, când a reluat cu capul, de la 8 metri, centrarea venită de pe stânga, de la Dragomir. Scorul final a fost stabilit în minutul 88, când Drăgoi a şutat de la 16 metri, mingea a nimerit într-un fundaş advers, caransebeşeanul a recuperat şi, rămas singur cu Radu, a trimis în plasă în stânga acestuia.

Viitorul Caransebeş: C. Birăescu, R. Stanislav, R. Cărăuşu, I. Drăgoi, N. Jula, I. Mărgan, C. Arnăut (min. 63, C. Govoşdeanu), A. Megheleş, D. Enache (63, Al. Nicola), A. Neagu (57, B. Dragomir), C. Negoescu (57, F. Boieriu-Ujică); rezervă, N. Stanca. Antrenor, Ion Bica.

Şoimii Oţelu Roşu: C. Radu, M. Goman (57, I. Mationi), G. Dănciulescu, S. Opruţ (46, R. Bodi), O. Dan, G. Anghel (65, L. Obrejan), C. Burchelea, A. Marco, G. Hrudei, S. Caia, D. Nedelcea (65, M. Pîrvu). Antrenor, Ioan Marcu.

A arbitrat la centru Cristian Chitucea, asistat la cele două linii de Cristian Voina şi Viorel Grindean. Observatori: Adrian Cocoş, Petru Herghelegiu.