Caraş-Severin, Romania

Echipa operativă a poliţiei deplasată la faţa locului împreună cu procurorul criminalist a constatat că era vorba despre Gabriela D., în vârstă de 21 de ani. La examinarea sumară a cadavrului, acesta prezenta urme de violenţă pe membrele inferioare şi superioare, în zona abdomenului, precum şi la cap. Loviturile fuseseră aplicate în urmă cu câteva zile de către Florin G., în vârstă de 33 de ani, concubinul acesteia, cunoscut cu antecedente penale. „Cadavrul a fost transportat la morga spitalului din Caransebeş în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului“, a precizat ag. Ancuţa Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IJP Caraş-Severin.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului de Urgenţă Caransebeş în vederea efectuării necropsiei şi a stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului. În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovituri cauzatoare de moarte, cercetările fiind continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin. Bărbatul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, fiind prezentat marţi, 14 iunie, instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, şi a fost prezentat marţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. Procurorii Secţiei de Urmărire Penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin au dispus începerea urmăririi penale faţă de Florin Gabriel G., pentru săvârşirea infracţiunii de omor, care riscă să stea la închisoare între 10 şi 20 ani, dacă va fi găsit vinovat.

Învinuitul a agresat-o pe concubina sa, în data de 10 iunie, lovind-o cu o bucată de lemn şi cu pumnul, peste trei zile survenind decesul femeii. Se pare că, din gelozie, inculpatul a agresat-o pentru a afla amănunte despre o presupusă relaţie. A fost dispusă punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de Florin Gabriel G., acesta fiind arestat preventiv pe o perioadă de 29 zile. Bărbatul a recunoscut fapta şi a declarat recurs.