Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – În derby-ul etapei a VII-a din Liga a III-a, Seria a IV-a, CSM Reșița a remizat vineri, 5 octombrie, 2-2 (1-1), în deplasarea de la Metalurgistul Cugir, rezultat ce o avantajează pe Lipova, liderul seriei.

Reșițenii au deschis scorul prin Săulescu în minutul 10, fotbalist care etapa trecută a înscris un hat-trick împotriva Unirii Alba Iulia, iar Metalurgistul a restabilit egalitatea în minutul 44, prin Șaucă, acesta profitând de o gafă imensă a portarului Zimmermann. După pauză, juniorul Dican, abia intrat în teren, marchează cu capul în minutul 62, după un corner executat de Necșulescu, și readuce Cugirul în avantaj. Pentru rosso-neri, Prodan a reușit să restabilească egalitate în minutul 87 cu o lovitură de cap, iar derby-ul acestei etape s-a terminat la egalitate, scor 2-2.

„Am pierdut două puncte pentru că în final am ratat câteva ocazii monumentale. Asta, pe lângă faptul că i-am băgat pe adversari în joc prin cadoul de la 1-1, altceva aveam pregătit după pauză, în caz că intram în avantaj la cabine. Am întâlnit o echipă bună, de fapt, după părerea mea, printre cele mai bune din serie. Cele mai valoroase din Seria a IV-a sunt Metalurgistul Cugir și Unirea Alba Iulia. Ambele joacă fotbal de calitate, peste nivelul eșalonului, nu păcălesc. Speram să câștigăm aici, dar pe lângă conflictele de la începutul campionatului, ce ne-au influențat, avem și noi vina noastră: meci de meci facem cadouri adversarilor și ratăm neverosimil”, a declarat după joc antrenorul Octavian Benga.

CSM Reșița: Cristian Zimmermann, Bogdan Szijj, Sergiu Bactăr, Flavius Vlădia, Hristos Vadasis, Laurențiu Breșneni, Cătălin Mierlici, Dragoș Săulescu, Dumitru Ene, Alexandru Taciuc și Marius Curtuiuș. Au mai jucat Prodan, Staicu și Toma.

Următorul meci al reșițenilor va fi pe data de 12 octombrie, în deplasare, de la ora 15, împotriva echipei Cetate Deva.