Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Președintele C.S. Metalul Reșița, Jean Turmacu, și prof. Marian Pană, antrenorul principal al grupării din Valea Domanului, au susținut în după-amiaza zilei de marți, 26 noiembrie a.c., o conferință de presă. La început s-au făcut precizări legate de meciul de la Satu Mare, cu Olimpia, pierdut cu 0-1.

„Am considerat că este oportună această întâlnire, înaintea unui meci important cu ASA Tg. Mureș, de miercuri, 27 noiembrie a.c., a precizat Jean Turmacu. După cel de la Satu Mare, unde am avut parte de evenimente mai deosebite, nu din partea noastră. Poate că nu a fost inspirată delegarea observatorului, tocmai din Tg. Mureș. Și desfășurarea a fost un pic ciudată. Nu a fost nici un incident între juctori, între oficiali. Dar, ne-am ales cu nouă cartonașe galbene și trei eliminări, și cu trimiterea în tribună a celor doi antrenori. Deci, din păcate pentru noi, am ieșit mai șifonați”.

Principala responsabilitate a rezultatului cu ASA Tg. Mureș îi revine totuși prof. Marian Pană, care a făcut eforturi să depășească confruntarea de la Satu Mare, pentru a se concentra asupra jocului cu mureșenii: „Am încercat să uit cât mai repede și să mă canalizez pe ceea ce va fi miercuri, 27 noiembrie a.c. Sincer, îmi este destul de greu să aliniez un unsprezece, la ora 14, dar sunt bucuros că totuși l-am găsit. Sper să nu am o surpriză din partea celor care reintră, după o perioadă în care s-au antrenat mai puțin, după ce au fost în recuperare medicală. Am mare încredere în băieți. Este o confruntare a orgoliilor. Va fi un meci de luptă. Trebuie să ne dorim victoria și sper să și putem. Știm ce poate Tg. Mureș. Și suntem optimiști”.