Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – Amenajări de parcări, întreținerea Ștrandului Muncipal și a spațiilor verzi sau modernizări la Spitalul Municipal de Urgență sunt doar câteva din țintele edilitare ale administrației locale din Caransebeș în această săptămână.

Potrivit șefului Serviciului Public Întreținere și Reabilitare din cadrul municipalității, Ion Gheorghe Ștefan, echipele SPIR sunt pregătite să intervină în mai multe zone, toate lucrările fiind făcute în regie proprie.

„Lucrăm pe mai multe fronturi, de la asfaltarea parcării din zona Țarinei la reparația pilonilor podului de pe Zlăgnița sau la cosit iarba în curtea interioară a Spitalului Municipal de Urgență şi în Orășelul Copiilor din Teiuș. Tot la spital am efectuat cu echipa noastră specializată reparații la grupurile sanitare, montăm gresie, faianță și obiecte sanitare noi; la fel procedăm și la spălătorul de la Grădinița PP5. Nu în ultimul rând, fiind prima zi din săptămână, am efectuat noi lucrări de întreținere la Ștrandul Muncipal, bazinul a fost vopsit, s-a făcut amenajarea terenului de volei pe plajă cu nisip și tot astăzi (luni – n.r.) am început să efectuăm lucrări de revizie a ceasului cu clopote de lângă parcul Dragalina”, a precizat Ștefan.

Pe de altă parte, separat de lucrările SPIR, în aceste zile a fost finalizată asfaltarea mai multor tronsoane din drumul european care traversează Caransebeșul.