Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Asta din cauza unei avarii la o conductă în zona Calea Severinului. Potrivit celor de la AquaCaraș, furnizarea apei potabile va fi întreruptă până la miezul nopții de luni spre marți.

Avaria a apărut în urma unor lucrări executate de către firma GEROM pe Calea Severinului, la conducta de distribuție a apei potabile din zonă. Vor fi afectați consumatorii din zona Calea Severinului, Splai Sebeș, Cartier Balta Sărată, firmele Benning Power Electronics și BORDNETZE. Lucrarea va fi executată în intervalul orar 14.00-00.00 de către personalul AquaCaraș, Exploatarea Caransebeș.

„La reluarea serviciului de alimentare cu apă potabilă, este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din zona menţionată. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri potabile până la limpezirea ei completă. Dacă situaţia persistă, vă rugăm să contactați Aquacaraș – Exploatarea Caransebeș la numărul de telefon 0255-516321, urmând ca personalul din societatea noastră să intervină în cel mai scurt  timp posibil. Mulţumim cetăţenilor din aceste zone pentru înţelegere”, se precizează într-un comunicat AquaCaraș.

.