Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Reșițenii au pierdut cu 2-12 în fața echipei CS United Galați, într-un joc din etapa a XVI-a a Ligii I de futsal. Singurele goluri ale reșițenilor au fost înscrise de Darius Guduleasă.

La acest meci, Muncitorul a avut în componență mai mulți juniori, iar deplasarea de la Reșița la Galați s-a făcut în ziua meciului. Absenții echipei reșițene la acest joc au fost Flavius Fedor, Alexandru Avramovici, Dorel Zamfir, Alexandru Ciucur și Casian Doană. După această partidă, Reșița rămâne pe locul opt în clasament, cu nouă puncte acumulate. Până la finalul campionatului, reșițenii vor mai întâlni acasă pe Dunărea Călărași și în deplasare CSM Politehnica Iași.

„A fost un meci bun făcut de noi, în ciuda rezultatului de pe tabelă. La acest joc s-a văzut clar diferența de experiență și vârstă dintre cele două echipe, dar cred că ne-am prezentat onorabil. Sperăm că aceste înfrângeri să ne unească și mai mult și să acumulăm cât mai multă experiență. Galațiul este clar o echipă mult superioară față de a noastră. De asemenea, ne dorim să-i mulțumim conducătorului nostru, Antonie Burtea, pentru tot ceea ce face pentru această echipă ca să nu se desființeze. Sperăm ca pe viitor lucrurile se vor îmbunătăți la Muncitorul”, a declarat Robert Păvan, tânărul jucător al Muncitorului.

Muncitorul Reșița: Alexandru Chelu, Casian Sporea, Cristian Popa, Alexandru Ungureanu, Darius Guduleasă, Leonard Dragota, Nicolae Budai și Robet Păvan.